Samen
lukt het ons
wel...

Creativity can solve any problem

Een paar weken geleden maakten we ons nog niet al te druk als nuchter volkje. Nu staat het land op z’n kop en heeft het coronavirus iedereen in z’n greep.

Vandaag zijn we allemaal bezig met het verwerken van de terechte maatregelen die genomen zijn door onze regering en de gevolgen hiervan, zowel privé als werk gerelateerd. Is het überhaupt te overzien en hoe staan we er over een maand voor? Geen scholen open, geen horeca open, geen afspraken met vrienden of familie. Wat staat ons nog meer te wachten? Niemand die het weet.

Gek genoeg haalt een ramp of crisis het beste in mensen naar boven. We proberen elkaar te helpen en er voor elkaar te zijn. Voor familie, collega’s maar natuurlijk ook voor onze klanten. En we denken in dit soort situaties beter dan ooit in kansen en mogelijkheden.

Creativiteit is vanaf onze start, net 5 jaar geleden, de motor van ons bestaan. Een motor die nu harder dan ooit aan het draaien is om slimme oplossingen te bedenken. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze relaties. Er staat niet voor niets ‘Creativity can solve any problem’ groot op onze muur. Met creativiteit kunnen we elkaar helpen.

Creatief omgaan met communicatie is in deze tijden van groot belang. Maar wat moet je je collega’s, klanten en leveranciers laten weten en hoe? Duidelijkheid en gemak boven alles. Denk ook eens aan een webinar of podcast met een eigentijdse inhoud in plaats van een live-event. Of overweeg tools als Teams, Slack of Monday in plaats van e-mail om slim op afstand met elkaar te kunnen samenwerken.

We denken graag met jullie mee om in deze tijden onder de aandacht te blijven en het jullie een stuk makkelijker te maken. Wil je weten hoe? Trek gerust aan de bel. We helpen graag.

Zet 'm op!
Succes, Team Furnuft

Dit artikel is geschreven door

Zo, lekker artikel jongens. Ik wil echt geen update meer missen!

Heb jij mazzel, je kan je nu inschrijven voor onze updates. Ze komen vanzelf naar je toe.

Wees niet bang, we gaan je niet stalken hoor 😉